Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Cause you're having a bad day, it doesnt mean that i am too.....;)

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα...Ας επικεντρωθούμε όλοι ένα κλικ παραπάνω στους εαυτούς μας...Γιατί να επηρεάζεται η δική μας διάθεση και να σβήνει το δικό μας χαμόγελο επειδή κάποιος αποφάσισε να ξυπνήσει στραβά??Ξέρετε λένε πως το καθετί γίνεται για ένα σκοπό...Ποτέ δεν κατάλαβα το σκοπό όμως που γεννιούνται παιδιά για να υποφέρουν,που ολόκληρες χώρες καταστρέφονται επειδή ο κλήρος έπεσε σε ένα ζωντόβολο για να κυβερνά,που άνθρωποι τσακώνονται και απο τη μια μέρα στην άλλη γίνονται ξένοι,που εκεί που έχεις την υγεία σου βρίσκεσαι χωρίς μια απο τις βασικές σου αισθήσεις,που πρέπει όλα να τα εμπεδώσουμε the hard way...?Και οι αφελείς απαντούν με τη γνωστή μασημένη babalou πως έτσι εκτιμούμε όσα έχουμε...βλέποντας γύρω μας τον πόνο...Μα καλά...!!Που ζουν αυτά τα άτομα?Έχετε γνωρίσει εσείς κανέναν εν έτει 2011 που να εκτιμά όσα έχει??Το μόνο που βλέπω εγώ είναι να χαιρόμαστε με τον πόνο των άλλων γιατί έτσι ίσως νοιώθουμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που σπαζοκεφαλιάζουμε...Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως χρειαζόμαστε ανθρώπους πλάι μας ακόμα και όταν μας πάνε όλα κατ ευχήν...Γιατί στα δύσκολα όλο και κάποιος εκπληρώνει χρέη παρηγορητή...Στις χαρές όμως....??Είσαι σίγουρος πως όσοι φαινομενικά χαμογελούν έχουν καλό σκοπό...??

4 σχόλια:

  1. οι φιλοι φαινονται στις χαρες σου....ο οποιοσδηποτε σε μια δυσκολη στιγμη θα σου συμπαρασταθει...απο λυπηση και απο συμπονοια....
    ο φιλος ομως φαινεται στα καλα σου,στις χαρες σου....
    καλο απογευμα.φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ τελικά...και καλό είναι να καταφέρνουμε και ξεχωρίζουμε την αληθινή χαρά με την επιτυχία μας από την υποκρισία..Μακριά απο μας τέτοια κρούσματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα είπες άψογα!!! Στην στεναχώρια όλοι έρχονται κοντά γιατί νιώθουν ευτυχισμένοι όταν αντικρύζουν τον πόνο του άλλου!!!
    Στις χαρές όλοι την κάνουν με τρόπο χωρίς κόπο!
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί δυσκολευόμαστε τόσο να βγάλουμε ένα αληθινό χαμόγελο όταν ακούμε κάτι καλό για έναν άλλον δικό μας άνθρωπο ή όχι...Ίσως γιατί θέλουμε να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας και πως όλοι πονάνε...Τα λέει και το τραγούδι....Everybody hurts...

    ΑπάντησηΔιαγραφή