Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Πώς 'θυμώνουν' τα ζώδια;

 
ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04
Ο παρορμητικός Κριός είναι ένας άνθρωπος που ζει σε γρήγορους ρυθμούς τη ζωή του! Έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα που βιώνει με ένταση και πάθος κάθε συναίσθημα και αυτό τον κάνει αρκετές φορές να θυμώνει και να καβγαδίζει με το παραμικρό! Δεδομένου ότι θέλει όλα στη ζωή του να πηγαίνουν πάντα ρολόι, ενοχλείται πολύ όταν πρόσωπα ή περιστάσεις του καθυστερούν αυτά που έχει προγραμματίσει να γίνουν και τον ενοχλούν οι άνθρωποι που είναι αργοί στη ζωή τους. Άλλη μια στιγμή που μπορεί να τον δείτε πολύ θυμωμένο είναι όταν κάποιος προσπαθήσει να του επιβληθεί και να του στερήσει την πρωτοβουλία. Ο Κριός θέλει να έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.  Αν δείτε έναν Κριό θυμωμένο, καλό θα ήταν να μείνετε αμέτοχοι, να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να είστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα του περάσει!


ΤΑΥΡΟΣ (21/04-20/05)
Ο σταθερός και υπομονετικός Ταύρος είναι ένας άνθρωπος που καταφέρνει να διατηρεί την ψυχραιμία  του ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Έχει ανεξάντλητα αποθέματα υπομονής, αλλά αν θυμώσει, τότε γίνεται ...ταύρος σε υαλοπωλείο, επομένως μην εκμεταλλευτείτε ποτέ την υπομονή του και τους καλούς του τρόπους. Ο Ταύρος δεν θέλει να του διαταράξουν την σταθερότητά του, ούτε να τον πιέσουν να πάρει γρήγορες αποφάσεις. Εχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς και θέλει να νιώθει γρήγορος για κάθε βήμα που κάνει. Αν νιώσει ότι κινδυνεύει να χάσει ότι έχει καταφέρει να κερδίσει με κόπο και προσπάθεια ή νιώσει ότι κάποιος του πρόδωσε την εμπιστοσύνη του, τότε μπορεί να θυμώσει τόσο που δεν  πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ του!


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05- 21/06)
Ο επικοινωνιακός Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος που όσα χρόνια και να περάσουν καταφέρνει να διατηρεί την παιδικότητά του! Πολυλογάς και φλύαρος, πολλές φορές μπορεί να αρπαχτεί από πολύ μικρές λεπτομέρειες και λέξεις και να θυμώσει! Δεν του αρέσει όταν αμφισβητούν την εξυπνάδα του, του  υποτιμούν την προσωπικότητα ή να τον ειρωνεύονται. Θέλει να έχει πάντα άποψη και να ακούγεται η γνώμη του. Οταν κάποιος άνθρωπος δεν τον αφήσει τον Δίδυμο να εκφράσει τις ιδέες του, τότε θα θυμώσει και θα βγάλει σκληρό χαρακτήρα. Όταν ένας Δίδυμος θυμώσει, τότε «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει μα κόκαλα τσακίζει» ! Με το επικοινωνιακό του ταλέντο θα εκτονώσει τον θυμό του φραστικά, γρήγορα όμως ξεχνά όλα τα αρνητικά συναισθήματα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/06-22/07)
Ο Καρκίνος αν και φαινομενικά είναι ένας ευαίσθητος και συναισθηματικός άνθρωπος, υπάρχουν στιγμές που θυμώνει αρκετά και τότε απομακρύνεται από όλους και από όλα και κλείνεται στο καβούκι του! Δεν θέλει να νιώσει παραμελημένος ή ότι αδιαφορούν για αυτόν. Θέλει οι κοντινοί του άνθρωποι να του δείχνουν την τρυφερότητα και την αγάπη που του αξίζει. Αν πάλι εκμεταλλευτούν ή φερθούν άδικα σε αυτόν ή την οικογένειά του (πού τόσο πολύ λατρεύει) είναι ικανός να  θυμώσει και τότε θα δείτε μια πλευρά του εαυτού του που δεν είχατε γνωρίσει μέχρι τώρα. Ο Καρκίνος όταν φτάσει στο σημείο να θυμώσει, υψώνει... τοίχο και δύσκολα μ
πορείτε να τον προσεγγίσετε, έστω και αν ξεπεράσει το θυμό του και δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ποτέ του δεν ξεχνάει!


ΛΕΩΝ (23/07-23/08)
Ο Λέοντας είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για το θάρρος, τη τόλμη του και την μεγαλοπρέπειά του! Σαν ζώδιο της φωτιάς, έχει ένα εκρηκτικό χαρακτήρα, είναι εγωκεντρικός και αρπάζεται εύκολα! Όταν τον μειώσουν, τον προσβάλλουν ή αμφισβητήσουν τις ικανότητές του, τότε γίνεται πυρ και μανία. Εάν νιώσει ότι χάνει τον έλεγχο των πραγμάτων και ότι δεν μετρούν την γνώμη του και τον παραγκωνίζουν, τότε εξοργίζεται! Οι εκρήξεις θυμού του Λέοντα είναι πάντα έντονες, όμως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και γρήγορα ξεχνάει τους λόγους για τους οποίους ξέσπασε. Καλό θα ήταν λοιπόν αν γίνετε εσείς η αιτία που θυμώσει, να περιμένετε να ηρεμήσει και μετά να του δώσετε εξηγήσεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/08-22/09)
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά για τον συνεπή, εργατικό και κτητικό Παρθένο! Έχει τάξη και οργάνωση σε όλους τους τομείς της ζωής του και όταν οι κοντινοί του άνθρωποι λειτουργούν διαφορετικά από αυτόν, τότε αυτός θυμώνει! Δεν του αρέσει η αταξία, ο παρορμητισμός και οτιδήποτε τον κάνει να ξεφεύγει από το πρόγραμμά του.  Αρκετές φορές γίνεται υπερβολικός με την καθαριότητα και δεν μπορεί τους ανθρώπους που είναι ατημέλητοι ή ακατάστατοι. Όταν θυμώσει γίνεται πολύ αυστηρός και χρησιμοποιεί λόγια και εκφράσεις που μπορεί να πικράνουν. Τα επιχειρήματα του όμως θα σας κάνουν να καταλάβετε για ποιο λόγο τον βγάλατε έξω από τα ρούχα του!


ΖΥΓΟΣ (23/09-22/10)
Ο ευγενής και καλότροπος Ζυγός ανήκει στα ζώδια που προσπαθούν να κρύψουν το θυμό τους, είναι αρκετά διπλωμάτης και πνίγει πολλές φορές τα συναισθήματά του, για να μην δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω του! Παρόλα αυτά  υπάρχουν στιγμές που δεν μπορεί να συγκρατηθεί και τότε αν τον δείτε, είναι πολύ πιθανό... να μην τον αναγνωρίσετε! Εξοργίζεται  όταν κάποιος τον αδικήσει, του μιλήσει άσχημα και τον υποβιβάσει, απεχθάνεται τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν υβριστικές λέξεις στις κουβέντες τους και είναι αλαζονικοί! Αν διαπιστώσει ότι του φερθήκατε με ανειλικρινή τρόπο και όχι έτσι όπως του αρμόζει, θυμώνει, στεναχωριέται, αλλά ποτέ δεν χάνει τους καλούς του τρόπους!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)
Τα συναισθήματα ενός Σκορπιού είναι συχνά σαν την τραμπάλα: Μεγάλες διακυμάνσεις και εναλλαγές στην διάθεσή του, οι οποίες εκφράζονται πάντα με ένταση! Ο θυμός είναι ένα από τα συναισθήματα που καθρεφτίζουν τον Σκορπιό και το σημαντικότερο είναι ότι αν τον θυμώσετε, πολύ πιθανό μετά να ζητά εκδίκηση...και το σίγουρο είναι ότι ποτέ του δεν θα το ξεχάσει! Δεν θέλει να του κάνουν έλεγχο στη ζωή του, να τον περιορίζουν και να μην τον αφήνουν να εκφράζεται έτσι όπως νιώθει! Θυμώνει όταν ο ερωτικός του σύντροφος δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες του, ή δεν πραγματοποιεί τα θέλω του! Αν πάλι εξαπατηθεί ή προδοθεί η εμπιστοσύνη του, μην ελπίζετε ότι θα συνεχίσει να είναι πλάι σας!


ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Ένας Τοξότης για να είναι ευτυχισμένος θέλει να νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος! Αν του περιορίσετε την ελευθερία του και δεν τον αφήσετε να σκέφτεται και να λειτουργεί αυτόνομα και ανεπηρέαστα, τότε η ευχάριστη και χαρωπή προσωπικότητά του θα μεταμορφωθεί σε άγρια και ταραχώδη! Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που δεν νοιάζονται για τα δικά του προβλήματα, αλλά και γενικότερα για τα προβλήματα της ανθρωπότητας, που φέρονται αλαζονικά ή που δεν διακρίνονται από ηθική! Μπορεί τότε να δείτε έναν Τοξότη με έναν ιδιαίτερα εκρηκτικό και οξύθυμο χαρακτήρα! Συνήθως προσπαθεί να εκτονώνει το θυμό του μέσα από δραστηριότητες, που τον βοηθούν να ξεσπάσει τα συναισθήματά του , πχ γυμναστική και σχεδόν πάντα δίνει μία δεύτερη ευκαιρία, όταν κάποιος το αξίζει!


ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ (22/12-19/01)
Ο φιλόδοξος και εργατικός Αιγόκερος είναι ένας άνθρωπος που θα κάνει αρκετή υπομονή μέχρι να θυμώσει! Παρόλα αυτά, αν οι κοντινοί του άνθρωποι δεν εκτιμούν τις προσπάθειες που κάνει για να ανελιχθεί οικονομικά και επαγγελματικά, τότε πληγώνεται και θυμώνει! Απεχθάνεται τους ανθρώπους που αντιδρούν χωρίς σεβασμό, που είναι ανεύθυνοι και επιπόλαιοι! Θυμώνει όταν τα αγαπημένα του πρόσωπα λειτουργούν ανεξέλεγκτα  και χωρίς όρια στην προσωπική τους ζωή! Δεν θα καταλάβετε ότι ο Αιγόκερος έχει θυμώσει, γιατί είναι αρκετά ήρεμος σαν χαρακτήρας, αλλά αν έχει ενοχληθεί πραγματικά από τη συμπεριφορά σας, τότε με τα δυναμικά επιχειρήματά του θα σας κάνει να νιώσετε πόσο λάθος είσαστε!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01-19/02)
Ο Υδροχόος είναι ο «επαναστάτης» του ζωδιακού! Θέλει να εκφράζει με αυθορμητισμό κάθε άποψη του και θυμώνει όταν κάποιος προσπαθήσει να εμποδίσει τα θέλω του και τις επιθυμίες του! Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια! Θέλει να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος.  Οταν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει την ελευθερία του, τότε εξοργίζεται! Δίνει μεγάλη αξία στην φιλία, θα θυμώσει με όποιον φερθεί άδικα  στους φίλους του και θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα συμφέροντα όλων των αδικημένων! Το συναίσθημα του θυμού κρατά για τον Υδροχόο πάρα πολύ λίγο, αλλά αν κάνετε πολλές φορές τις ίδιες παραβάσεις, τότε απλά θα χαθεί από την ζωή σας!


 ΙΧΘΥΣ (20/02- 20/03)
Ο Ιχθύς είναι ένας ήσυχος, ντροπαλός και αρκετές φορές ανασφαλής άνθρωπος. Ο θυμός του είναι πάντα το αποτέλεσμα των πληγωμένων συναισθημάτων του! Τον ενοχλούν οι άνθρωποι που μπορεί να χλευάσουν ή να αδιαφορήσουν για την ευαίσθητη ψυχή του, που θα αδιαφορήσουν για αυτόν ή θα τον παραμερίσουν! Αν πάλι ξεχάσετε την γιορτή του ή τα γενέθλιά του, τότε να είστε σίγουροι ότι θα θυμώσει και δεν θα το ξεχάσει εύκολα! Ο θυμός του - όπως και όλα του τα συναισθήματα - εκδηλώνεται πάντα με τρόπο υπερβολικό! Οταν θυμώσει όμως δεν θα τον δείτε τόσο εξοργισμένο, όσο πληγωμένο! Αν τον πείσετε ότι δεν θα ξαναγίνεται η αιτία να θυμώσει, τότε σίγουρα θα σας δώσει μία ακόμα ευκαιρία!

www.oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου