Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Των φρονίμων τα παιδιά....

Πριν πεινάσουν.... χμ... δεν θα έλεγα ακριβώς πως ''μαγειρεύουν'', απλά τρώνε! Κακά τα ψέμματα, λίγοι έχουν μείνει που προνοούν για το φαγητό τους τώρα πια!! Δεν είναι μόνο ότι βαριούνται... και να θέλουν.. δεν μπορούν! Έτσι ο καθένας κανονίζει την πορεία του. Στα πλαίσια του χωρισμού της Ελεονόρας Ζουγανέλη με τον Γιώργο Κιμούλη και της συμφιλίωσης της Paris Hilton με την Kim Kardasian (θέματα ζωτικής σημασίας), έχουμε και άλλα δευτερεύοντα γεγονότα που τρέχουν και δεν φτάνουν... Ε λοιπόν εμένα δεν σταματά να με εκπλήσσει η πονηριά κάποιων ανθρώπων! Τι πλεκτάνες μπορεί να σκαρώσει το άτιμο το μυαλό μας εάν το αφήσουμε ελεύθερο! Εφόσον είναι όλοι πνιγμένοι στη θάλασσα των χρεών, οι άνθρωποι έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες. Εκείνους που παραιτούνται και πέφτουν από τα μπαλκόνια αλλά και εκείνους τους πιο... τσαχπίνηδες(!), που δεν αφήνουν τη μοίρα να τους σέρνει από τη μύτη αντιθέτως την τραβάνε οι ίδιοι απ τα μαλλιά!!! Κάπου εκεί στη Βρετανία πετύχαμε ένα παράδειγμα της δεύτερης κατηγορίας... Ο εν λόγω κυριούλης αποφάσισε, με την βοήθεια της συζύγου του φυσικά (διότι πίσω από κάθε καλοστημένη πλεκτάνη πάντα κρύβεται μια γυναίκα!), να σκηνοθετήσει το θάνατο του έτσι ώστε να παραλάβει η σύζυγος του το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, έπειτα από το θάνατο του. Ως εδώ το plan A. Τώρα ξεκινά το plan B όπου τα δύο πιτσουνάκια είχαν δρομολογήσει το ταξίδι τους στην Κόστα Ρίκα!! Όπως καταλαβαίνετε για να σας εξιστορώ αυτή τη στιγμή την ιστορία του, προφανώς το σχέδιο...τζίφος! Και για όλα αυτά φταίει ο Elvis Presley! Να κάτι τέτοιοι τίτλοι γράφονται στις ειδήσεις και άντε μερικοί να μεταπειστούν πως ο βασιλιάς  πέθανε.. Πήγε λέει ένας συνάδελφος του να αγοράσει ένα CD του θρύλου, χρησιμοποιώντας την κάρτα του ''εκλιπόντος''! Εεεμ, ας προσέχατε κύριε.....! Κύριε Σαμαρά μετά από αυτή την είδηση νομίζω πως μπορείτε και εσείς να σκηνοθετήσετε την νίκη της Ν.Δ. στις 17... Όχι για κανέναν άλλο... για τη φουκαριάρα τη μάνα σας.....! 

3 σχόλια:

  1. Γειά σου Δάφνη!!! Μάλλον θα χρειαστεί και σχέδιο c απ' ότι κατάλαβα!!! Επί την ευκαιρία άκουσα και το αγαπημένο μου τραγουδάκι είναι φανταστικό!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai amfivallw an 8a stamathsoume sto c, alla as eimaste aisiodoxoi... Poio tragoudaki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τραγουδάκι που έχεις στο blog σου το DIAMONDS AND RUST - DAFNI KANELLOPOULOU (COVER) - JOAN BAEZ.wmv είναι από τα αγαπημένα μου πολύ όμορφο, ηρεμείς όταν το ακούς!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή