Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πάμε άλλη μια.....

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια χάλια δημιουργούμε! Έχουμε ένα κάρο σοβαρά προβλήματα και καθόμαστε να ασχοληθούμε με ένα γεγονός για μήνες.. Τώρα έτσι θα πάει όλος ο υπόλοιπος μήνας... 'Εχουμε κάτι να λέμε και να ξαναλέμε και να ανακυκλώνουμε και πάλι απ'την αρχή και πάμε άλλη μια στο τέλος... Έτσι... για να το εμπεδώσουμε καλύτερα! Εντάξει, κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή και βγάζουν μάτι, δεν νομίζω πως χωρά πλουραλισμός απόψεων. Είναι σαν τα μαθηματικά... Μια είναι η σωστή απάντηση, απλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι συνήθως για να την αποδείξεις.. Αλλά και πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα θα καταλήξεις και αυτό μετράει... Όλοι παρακολούθησαν χθες τα δρώμενα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, και όσοι δεν ήταν απευθείας συντονισμένοι, φρόντισαν οι αγαπημένοι μας δημοσιογραφίσκοι(*) να αναπαράγουν ορισμένα στιγμιότυπα ξανά και ξανά... Κατ' αυτόν τον τρόπο άρχισαν οι γνώμες πάλι να διίστανται. Ότι και να λένε μερικοί, αντικειμενικά είναι ανεπίτρεπτο να λύνονται τα προβλήματα και οι διαφωνίες με ξύλο. Ειδικά στην πολιτική! Αν είναι δυνατόν... Παιδιά παρακολούθησαν χθες ειδήσεις και αναρατιώντουσαν γιατί οι γονείς τους κάνουν αγώνα να τους αποδείξουν πόσο κακό είναι να παίζουν ξύλο στο σχολείο και γενικά, ενώ οι ενήλικες παίζουν ξύλο και μάλιστα δημοσίως! Άντε να απαντήσεις τώρα σε αυτά τα παιδιά... Άντε να καταπιείς και εσύ ο ίδιος σε τι κόσμο τα φέρνεις... Γνωρίζοντας πως θα μεγαλώσουν και θα καταλάβουν μόνα τους τι χάος επικρατεί. Ο ελεεινός και τρισάθλιος λοιπόν, Ηλίας Κασιδιάρης της ξακουστής χρυσής αυγής, θεώρησε φρόνιμο να καταβρέξει την εκπρόσωπο του Σύριζα, και να ξυλοφορτώσει την Λιάνα Κανέλλη. Στη συνέχεια σαν γνήσιος και βαρβάτος άντρακλας, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και τον ψάχνουμε... Και όχι τίποτα άλλο, δημιουργήθηκε όλος αυτός ο κακός χαμός και κόντεψε να ξυπνήσει και ο κύριος Παυλόπουλος!!! Ευτυχώωωωωωωωωωωως, ο άνθρωπος έκανε ύπνο βαθύ και δεν κατάλαβε Χριστό.... Τώρα θα είναι περίπου στο τρίτο όνειρο.. Σε κάποια φάση, τον σκούντηξαν για να του πουν τα νέα, εκείνος τα άκουσε ανέπαφος και γύρισε πλευρό. Ξυπνώντας νόμιζε πως ήταν ακόμη ένα κακό όνειρο! Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ο Κασιδιάρης είναι ο χειρότερος... Κονταροχτυπιέται με τον κύριο Παπαδάκη ο οποίος είναι φερέφωνο του (επίσης ελεεινού, όπως μόνο του απέδειξε!) καναλιού του, ο οποίος χωρίς να έχει ενημερώσει την κυρία Κανέλλη πως βρίσκεται στον αέρα την άφησε να μιλάει σαν να μην τρέχει τίποτα... Και ως συνήθως, πάντα υπάρχουν και χειρότερα... εφόσον ο ίδιος αρνήθηκε σφόδρα να ξεστομίσει την λέξη ''Συγγνώμη!''... Ε, όχι... αν είσαι τόσο μάγκας ρε φίλε... ας άφηνες ανοιχτό το μικρόφωνο του φασίστα...

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Είναι όλοι τους τραγικοί..Υπάρχουν και χειρότεροι,που δεν "φαίνονται" και ο κόσμος δυστυχώς παραμυθιάζεται.. Δεν ήταν υποκρισία που σοκαρίστηκαν μόνο με αυτό το γεγονός και όχι με τόσα χειρότερα που γίνονται..?
    Καλή συνέχεια,καλό σαβ/κο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala...ayto einai to asxhmo, pws yparxoun kai xeirotera pou menoun sthn afaneia... Apo upokrisia allo tipota...Oxi mono sthn politikh... Na sai kala kai esu:)Kai keep the positive thinking....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή