Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Φτιάξε το παζλ επιτέλους....!!

Περπατώ περπατώ εις το δάσος....όταν ο λύκος....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  εδώ...Λύκε λύκε....είσαι εδώ....??Μωρέ εδώ είναι...Μην κάνεις πως τάχα δεν τον βλέπεις και κοιτάς αλλού για ξεκάρφωμα...Αφού τον έχεις δει πολύ καθαρά...Να τος..εκεί στέκεται καμαρωτός καμαρωτός ο άτιμος...!!Έχει και θράσος μάλιστα...Ξέρει πως τον έχεις δει και συνεχίζει να παριστάνει ότι κρύβεται επιδεικτικά..Εκεί πίσω απο τη σκέψη σου...!.Έτσι όπως κάνουμε εμείς όταν κάτι είναι ακριβώς μπροστά μας και δεν μας συμφέρει να το δούμε....Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αν συνεχίζουμε να το παραβλέπουμε επιδεικτικά τότε και αυτό θα μας βάλει τα γυαλιά στο τέλος και θα το δούμε θέλοντας και μη....

3 σχόλια:

  1. Ο λύκος δεν ειναι μακριά μας, είναι μέσα μας..σαν τον ήχο που θέλουμε να ξεχάσουμε,αλλά περιδιαβαίνει βασανιστικά το λαβυρινθο του μυαλού. καλή συνεχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς λύκο όμως δεν υπάρχει παραμύθι...Είναι ίσως ο βασικός πρωταγωνιστής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμ...Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...Αλλά καλά θα κάνει να κάτσει στο δικό του παραμύθι και να μην παρεμβαίνει σε όλα τα υπόλοιπα!!! Θάνο νομίζω πως έχεις δίκιο...όλοι κρύβουμε ένα λυκάκι μέσα μας...απλά φροντίζουμε να δείχνουμε περισσότερο την κοκκινοσκουφίτσα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή