Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΑΤΑΚΕΣ


**Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα. 

**Εμένα που με βλέπεις δεν με τρομάζει η πτώχευση...έχω ζήσει εποχές που για να πάρουμε τηλέφωνο έπρεπε να βγούμε από το ιντερνέτ!!!


**ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ σε πτωχευμένη χώρα είναι σαν ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ διευθυντής σε κέντρο απεξάρτησης ...

**Μπορείς να καταλάβεις την ποιότητα ενός ανθρώπου αν παρατηρήσεις πως συμπεριφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν τίποτα να του προσφέρουν!

**Το όραμα καταγράφεται σε γενικές γραμμές. Οι λεπτομέρειες καθορίζονται στην πορεία. Γι’ αυτό και το όραμα δεν πρέπει να είναι περιορισμένο και άκαμπτο...

**Έβγαλα το Δημοτικό. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Έβγαλα και το Πανεπιστήμιο. Τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω και διαβατήριο...

**Καλύτερα ένα εφιαλτικό τέλος παρά εφιάλτες δίχως τέλος.

**"Η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στο στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος."  Τζώρτζ Έλιοτ

**Το δυσκολότερο πράγμα είναι να μπορείς να νικήσεις τον εαυτό σου, γιατί δεν είναι ένας, αλλά πολλοί.

**Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθάνεις νέος όσο πιό αργά γίνεται

**Αν κάποτε καμφθείς στη ζωή, βρεθείς στο κάτω μέρος του κύκλου, κάνε υπομονή, αργά ή γρήγορα ο κύκλος θα γυρίσει.

**Αν κάποιος σου φέρεται άσχημα, μη βιαστείς να τον επικρίνεις. Περίμενε να δεις στο τέλος, αν θα γελάσεις ή θα κλάψεις μαζί μ αυτόν.

**Ποτέ οι στέγες των σκεπών δεν ήταν τόσο κοντά και οι άνθρωποι τόσο μακρυά όσο σήμερα.

**Ο αισιόδοξος πιστεύει πως βρισκόμαστε στον καλύτερο δυνατό κόσμο. Ο απαισιόδοξος φοβάται πως είναι πράγματι έτσι!

**Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκιαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου