Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Όταν λες μακριά εννοείς.....?

Εσύ μέχρι που μπορείς να φτάσεις? Μέχρι το παραπάνω στενάκι, μέχρι τη διπλανή πόλη, μέχρι την άλλη άκρη και ακόμα παραπέρα? Κοντά...μακριά...?? Πού..? Εξαρτάται βέβαια για ποιο λόγο ταξιδεύεις ή για ποιόν θα κάνεις ταξίδια μακρινά που λέει και ένα τραγούδι.... Ας υποθέσουμε για κάποιον που αγαπάς πολύ... Πάρα πολύ... Ίσως και απεριόριστα... Ωραία.. αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάμε παραπέρα.. Γιατί κάποιος θα μου πεις να σε βάζει να κάνεις ''διαδρομές'' πέρα δώθε, και κοτζάμ ταξίδια, έχει φτάσει και η βενζίνη στα ύψη, και εγώ κάθομαι και σου λέω να ετοιμάζεις βαλίτσες και ιστορίες... Που να τρέχεις τώρα... Μεσημεριάτικα... Καλά, από δικαιολογίες άλλο τίποτα...Μπορώ να γεμίσω πολλές πολλές σειρές.. Αυτό κάνουμε όμως αν το καλοσκεφτείς.. Σκαρφιζόμαστε τάχα μου δήθεν δυσκολίες για να αποφύγουμε τα πολλά πολλά.. Δεν ξέρω μέχρι που θα ήταν το φυσιολογικό να φτάσεις για κάποιον που αγαπάς, δεν ξέρω τι είναι νορμάλ να θυσιάσεις για εκείνον... Κάθε άνθρωπος μάλλον έχει τη δική του άποψη για αυτό.. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνουμε όλοι μας τα ίδια ταξίδια... Μας βομβαρδίζουν από μικρά πως πρέπει να μάθουμε στη ζωή να βάζουμε πάνω από όλα τον εαυτό μας και να κάνουμε τα πάντα για αυτόν.. Αν όμως το καταφέρουμε πως θα καταφέρουμε συγχρόνως να αγαπήσουμε και κάποιον άλλον...?

2 σχόλια:

  1. πόσο δίκιο έχεις....!!!οι δικοί μου γονείς δυστυχώς με εμαθαν να μπορω να φτάσω πέρα απο τις δυνάμεις μου για οτι αγαπώ!χωρίς όρια!δεν ξέρω αν τελικά ειναι καλό η κακο αυτο. Απο τη μια σκεφτομαι εγω μπορώ ....εχω την ικανότητα και την δυνατότητα!απο την άλλη ??ο πόνος οταν πρέπει να δεχθείς οτι ο άλλος μέχρι το επόμενο στενό μπορεί...δεν ξέρω αν δίνει καποια ισορροπία στην κατασταση!!!να σαι καλα! καλο ΠΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς και εγώ έτσι έχω μεγαλώσει, σαν εσένα! Αλλά ακόμα πιο δυστυχώς οι άνθρωποι που συναντώ κάθε άλλο παρά την τακτική μου αυτή ακολουθούν...:(Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες... Να σαι καλά!! Καλό Σκ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή