Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ο φονικός κουρέας


SYNC BLOGSΠροσοχή!Κρατάει.... ξουράφι! Όχι δεν αναφέρομαι στον Johnny Depp. Άλλος ο φονικός κουρέας της Σεβίλλης, το παράδειγμα του οποίου ακολούθησε ένας συνάδελφος στην περιοχή του Newcastle, στο Λονδίνο. Αιμοδιψής καθώς φαίνεται ο 45χρονος κουρέας, LIoyd Dobrodumow έγινε έξαλλος με περαστικό και του επιτέθηκε με το λεπίδι στο χέρι! Σύμφωνα με μαρτυρίες των περαστικών το θύμα, ονόματι Robert Smith, περνούσε έξω από το κουρείου του Sweeny Todd (!!!), κρατώντας μια σακούλα με ποτά και παράλληλα πίνοντας μια μπύρα. Ο κύριος Smith πέταξε το κουτάκι της μπύρας έξω από το κατάστημα του ευέξαπτου κουρέα και έτσι πυροδοτήθηκε η έξαλλη συμπεριφορά. Ο κουρέας παρατηρώντας το περιστατικό, βγήκε από το μαγαζί και άρχισε η λεκτική διαμάχη.
 Το κακουργοδικείο του Newcastle θεωρεί πως ο δράστης προειδοποίησε το θύμα πριν τoυ επιτεθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες του κουρέα εκείνος ώθησε τον Smith να πετάξει το κουτάκι στον κάδο που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα. Εκείνος δεν έδωσε σημασία και άρχισαν οι βρισιές. Έτσι ο LIoyd του έριξε μπουνιά στο λαιμό κρατώντας την λεπίδα, όπου ισχυρίζεται πως μέσα στην ταραχή του είχε ξεχάσει εντελώς πως είχε το ξυράφι στο χέρι του! Με άλλα λόγια μια αθώα μπουνιά πήγε κ αυτός να ρίξει και κατέληξε να κάνει στο θύμα πληγή 10 εκ στο λαιμό. Εν τέλει ο δράστης έδειξε λεκτική μεταμέλεια και κέρδισε την εμπιστοσύνη των δικαστών, οι οποίοι του την χάρισαν με αναστολή, 12μηνη επίβλεψη και 200 ώρες κοινοφελούς εργασίας. Επίσης έχει να πληρώσει 5000 ευρώ αποζημίωση και 700 ευρώ δικαστικά έξοδα. Τραγική ειρωνεία το εν λόγω περιστατικό αν σκεφτεί κανείς πως λίγα χρόνια νωρίτερα ο Dobrodumow είχε αποκαλέσει τον εαυτό του Φονικό κουρέα (Demon Barber)...!


Πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2806487/Demon-Barber-Lloyd-Dobrodumow-slashed-man-s-neck-cut-throat-razor-fight-littering-spared-jail.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου