Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου...!

SYNC BLOGSΚαι τι ταξίδι....! Απο κείνα που οι γυναίκες τα ονειρεύονται από τα γεννοφάσκια τους! Ίσως και οι άντρες... Δεν έχω ιδέα (σίγουρα όμως εκείνοι θα το προτιμούσαν άνευ του τελετουργικού που απαιτείται προηγουμένως)! Ωωω ναι! Ταξίδι του μέλιτος! Εκεί αναφέρομαι... Εκεί που απαραίτητη προυπόθεση είναι αυτά τα ... μέλια να είναι πασαλειμμένα από πάνω μέχρι κάτω μας. Να μην μπορείς να πάρεις τα χέρια σου από πάνω του & εκείνος να σε κοιτάζει σαν να είσαι η μια και μοναδική γυναίκα του κόσμου! Όπως και να χει ένα ταξίδι του μέλιτος είναι χαρμόσυνη περίσταση και στο άκουσμα του μόνο ευτυχισμένες σκέψεις μπορούν να σε περιτριγυρίσουν. Τι γίνεται όμως όταν αυτό το ταξιδάκι που σχεδίαζες και ονειρευόσουν τόσα χρόνια αποτυγχάνει παταγωδώς? Είναι γνωστό πως στη ζωή τα αυθόρμητα είναι που σχεδόν πάντα έχουν επιτυχία ενώ ότι το περιμένεις πως κ πως συνήθως δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες σου.  Μερικοί άνθρωποι μοιράζονται τις καταστροφικές τους εμπειρίες και τις απόκρυφες σκέψεις τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. 
1. Δεν κάναμε καθόλου σεξ στο ταξίδι του μέλιτος.
2. Απάτησα τον σύζυγο μου στο ταξίδι του μέλιτος.
3. Ο αρραβωνιαστικός μου κ εγώ πάμε στη Χαβάη για ταξίδι του μέλιτος αλλά κανείς δεν ξέρει πως το εισιτήριο είναι χωρίς επιστροφή. Δεν σκοπεύουμε να γυρίσουμε.
4. Η πρώτη φορά που πέρασε από το μυαλό μου το διαζύγιο ήταν στο ταξίδι του μέλιτος.
5. Η συντόμως πρώην γυναίκα μου βρίσκεται στο δικό μας ταξίδι του μέλιτος με άλλον άντρα αυτή τη στιγμή.
6. Ο άντρας μου και εγώ προσλάβαμε μια πόρνη στο ταξίδι του μέλιτος.
7. Μετανιώνω που παντρεύτηκα. Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο ταξίδι του μέλιτος και τώρα δεν μπορώ να φύγω.
8. Βρίσκομαι με τον σύζυγό μου στο ταξίδι του μέλιτος, στο εξοχικό των πεθερικών μου. Ο άντρας μου δεν θέλει να κάνουμε σεξ επειδή είναι το σπίτι των γονιών του. Το χειρότερο ταξίδι του μέλιτος!
9. Ο άντρας μου μέθυσε στο ταξίδι του μέλιτος και μου είπε πως ποτέ δεν ήθελε να με παντρευτεί. Δεν θυμάται να είπε κάτι τέτοιο.
10. Κατά λάθος έκλεισα δίκλινο δωμάτιο στο ταξίδι του μέλιτος αλλά στην πραγματικότητα είμαι χαρούμενη γιατί αυτό σημαίνει πως θα κάνουμε λιγότερο σεξ.
11. Ο σύζυγος μου με παράτησε 5 μέρες μετά το γάμο μας, όταν ήμασταν στο ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ.
12. Πέρασα το ταξίδι του μέλιτος αγχωμένη για την επικείμενη έκτρωση μου.

Είναι αλήθεια πως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει ο άνθρωπος σου μέσα στο κεφάλι του... 

1 σχόλιο: